Welkom!

De WinePerfect is een elegante doch eenvoudige wijnaccessoire dat een waardevolle aanwinst is voor zowel gezelligheidsdrinkers als voor echte wijnkenners.

Voor gezelligheidsdrinkers die af en toe op een feestje of bij een goede maaltijd van een glas wijn genieten, is de WinePerfect de ideale manier om de ervaring van het wijndrinken naar een hoger niveau te tillen. DeWinePerfect combineert de meest gebruikte wijnaccessoires, namelijk een wijnbeluchter, een wijnstop, een wijnschenker, een wijnthermometer en een wijngids met serveertemperatuur suggesties, in één betaalbaar, gemakkelijk te gebruiken product.

Sterker nog, de ingebouwde beluchter van de WinePerfect zorgt ervoor dat gezelligheidsdrinkers van de merites van beluchting kunnen genieten zonder te hoeven investeren in een dure karaf of het lange wachten moeten ondergaan waar je nu eenmaal niet aan ontkomt bij het beluchten van wijn op de traditionele manier. De WinePerfect betekent dat ook incidentele wijndrinkers optimaal kunnen genieten van hun reguliere tafelwijn doordat de wijn zich direct opent, de aroma’s mooi los komen en de smaak maximaal tot zijn recht komt. Allemaal door de beluchting bij het ​​uitschenken.

Voor de echte wijnliefhebbers biedt de WinePerfect het gemak van het hebben van slechts één accessoire voor verschillende toepassingen. Uw favoriete wijn presenteren onder optimale schenkomstandigheden was nog nooit zo gemakkelijk!